Dit zeggen mijn klanten

Laat je inspireren door hun ervaringen...

Angst om weer te zakken voor rijexamen

“Wat was ik zenuwachtig en gespannen. 2 keer gezakt voor mijn rijexamen en m’n onzekerheid werd steeds erger. 1 sessie bij Albert en zo zelfverzekerd en ontspannen heb ik mezelf nog nooit gekend.

De knop was om en ja hoor, bij mijn derde examen was ik geslaagd! De sessie heeft onwijs geholpen om me de juiste mindset te geven zodat ik mijn rijbewijs ontspannen kon halen. Ik weet zeker dat ik zonder Albert nogmaals gespannen mijn examen in zou gaan en ben hem daarom ook ontzettend dankbaar. Ik zou hem iedereen aanraden!”
Quinty van der Geest

Angsten bij audities

Hoi Albert, ik hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad. De sessie heb ik als heel positief ervaren en er was gelijk verandering. Dit had ik niet verwacht. Ik heb ook een lange tijd niet meer zo moeten huilen als toen. In de supermarkt let ik nu ook op de ruimte tussen de mensen en nu gaat het eigenlijk automatisch.

Ik heb de auditie gedaan en ze vonden dat ik het goed deed, zeker voor iemand met geen ervaring. Ik heb ook een monoloog van hun uitgekozen over rouw. En dit kwam heel erg bij hun binnen. En…… Ik ben aangenomen op de opleiding. 4maanden en dan krijg ik o.a. Les van Willeke van Ammelrooy en Johhny Kraaykamp je. Kijk er zo naar uit.
Tarita

Paniekaanvallen

Vanaf het moment dat ik met de behandeling ben gestart zijn mijn paniekaanvallen weg, is de verwarring verdwenen en sta ik niet meer met mijn mond vol tanden. Het is een enorm verschil in hoe ik me voel en hoe ik nu onder hoge druk omstandigheden benader. Het nieuwe vertrouwen dat ik nu heb is onbetaalbaar!
J.A.D. Janssen

Angst voor honden

Mijn dochter van 7 heeft een enorme angst voor dieren, vooral honden. Als peuter wilde zij een hondje aaien vanuit de buggy. De hond had hier echter geen zin in. Hij gromde en hapte naar haar. Zo klein als ze was, was dit toch wel een traumatische ervaring. Voor haar werd het dier een groot harig monster en sindsdien wil ze niets van dieren weten. Alles met 4 poten, haar en/of vleugels is eng! Daarbij komt ook dat onze dochter een zeer verlegen, terughoudend en afwachtend meisje is. Na een positief verhaal van iemand over ‘Weg met je angst!’ was voor ons de keus snel gemaakt. Baat het niet; het schaadt ook niet, zo dachten wij. Toen ik mijn dochter na de eerste sessie weer kwam halen, was er direct een verandering bij haar te merken. Zelfs familie viel het op dat ze opener en spontaner was. Kort daarop liep ze ook voor honden niet meer weg. De paniek en de stress waren verdwenen.
Tanja

Migraine en spanning

Zo lang als ik mij kan heugen ben ik een migraineklant. En niet één van: Oh ja, het doet zeer, ik neem een paracetamol. Nee, voor deze aanvallen werkt alleen medicatie die je op recept krijgt. In mijn jonge jaren zat mijn moeder naast me om ervoor te zorgen dat ik niet in paniek raakte. Mijn sessie met Albert was vooral een gigantische eye-opener. Waar ik mijn migraine altijd simpel heb toegewezen aan een familiekwaal, veegde Albert dat al snel van tafel. Onder hypnose en met zijn sturing kwamen we in een stukje verleden terecht waar ik nooit aan gedacht had. En tijdens die sessie kwam ook pas de emotie. Zelfs onderweg naar huis was ik nóg perplex. De spanning in mijn nek en schouders, die het ook zó vermoeiend maakte, is weg. Ik ben van nature een sceptisch persoon, maar wat deze ene sessie bij mij teweeg heeft gebracht, had ik nooit kunnen vermoeden.
Irene

Relatie therapie

Ons huwelijk liep heel stroef. Op zich vreemd, want dat was nooit het geval toen wij jong waren. Al met al begon het toen we gingen werken en kinderen kregen. We zagen elkaar weinig en begrepen elkaar niet meer. Op een of andere manier stopten we met communiceren en, wat later uit de sessies bleek, waren we alleen maar negatief over de ander aan het denken. We vulden elke keer voor de ander zijn of haar gedrag in Allemaal onzin bleek later. Albert heeft ons weer heel dicht bij elkaar gebracht. Het praten is weer als vanouds. Alle belemmerende negatieve overtuigingen zijn weggenomen. Wij kunnen allebei wel zeggen dat dit echt heel bevrijdend voelt. Het fijne is dat onze positieve houding direct invloed heeft op de kinderen. Het werkt door! Albert, nogmaals bedankt.
Gerard en Tiny

Stress

Soms in je leven heb je een periode dat het even niet meezit. Gelukkig zijn er dan mensen die hun hulp aanbieden. Leve de coaches die je weer bij de les halen! Weg uit de fictie waar je in lijkt te verdrinken. De sessie met Albert heb ik ervaren alsof er een deur is opengegaan. Vanuit een koude en donkere ruimte zag ik weer licht en toekomst. Ik kan nu met andere ogen naar bepaalde situaties kijken. Het klinkt wellicht vreemd, maar het is voor mij nu beduidend makkelijker om met bepaalde situaties om te gaan. Ik denk ook dat de rust en kennis van Albert mij hierbij nog steeds helpt. Nogmaals dank!
Hanneke

Rijangst

Afgelopen zondag ben ik met de auto naar Lelystad gereden. ‘Naar Lelystad? Dus?’, zul je misschien denken. Inmiddels denk ik ook zo, maar een aantal maanden geleden had ik dat niet voor mogelijk gehouden. Door hyperventilatie en uiteindelijk een paniekaanval in de auto heb ik heel lang niet meer op de snelweg durven rijden. Albert gaf mij de kans door middel van Hypnotherapie en met begeleiding van NLP-technieken die angst weg te halen. Het was een hele interessante sessie, waarvoor Albert alle tijd en rust heeft genomen en waarbij we middels de hypnose die ‘ene steen uit het water hebben gehaald’ die de basis heeft gelegd voor mijn angst. Ik ben blij dat ik naar Albert ben gegaan en ik hoop dat mensen met dezelfde of enig andere angst dit ook zullen doen, zodat ze weer hun vrijheid terugkrijgen. Ik ga in ieder geval weer gewoon met ontspanning de snelweg op!
Martine

Vliegangst

Albert heeft mij in twee sessies van mijn vliegangst afgeholpen. Ik vond het al eng om erover te praten, maar Albert stelt je met een grapje en een informele sfeer snel op je gemak. We zijn eerst op zoek gegaan naar de oorzaak van de angst. Die lag in mijn geval wonderlijk genoeg deels bij een auto-ongeluk in mijn jeugd. Daar denk je zelf toch niet aan? Toen dat eenmaal duidelijk was, konden we hiermee verder om dit op te lossen. Het fijne vond ik dat Albert je ook handvatten meegeeft om jezelf weer op het juiste spoor te zetten als de angst weer de kop op steekt. Vliegangst zal nooit meer mijn vakantieplezier verpesten!
Ilona

Burn-out

Ik heb zelf een burn-out gehad en mijn hulpvraag zat hem niet in een “angst”, maar meer hoe om te gaan met gevoelens en gedachten. Albert heeft mij geholpen om een methode toe te passen om hiermee om te gaan. Hij vertelde mij dat alles wat je denkt in je brein ontstaat en dat je zelf in staat bent om je brein op een simpele manier te resetten. Ik ervoer direct meer rust en dat gaf zo veel voldoening. In nieuwe situaties weet ik in het vervolg hoe ik ermee om moet gaan. Bij Albert hoef je niet je ziel en zaligheid op tafel te leggen en zijn het ook niet persé praatsessies zoals bij een psycholoog. Daardoor is de drempel om zijn hulp te vragen veel lager. Door een hypnosesessie (wat overigens niet zweverig is; je bent er nog steeds gewoon “bij”) kan hij knooppunten in jouw levenslijn bereiken en kleiner en lichter maken. Ik leer de feiten van fictie te onderscheiden, zodat ik mijn brein rustiger kan laten worden. Ik leer ook hoe ik anders om kan gaan met moeilijke situaties door er meer afstand van te nemen en het mij niet zo te laten raken. Door zijn hulp wordt mijn zelfbeeld steeds positiever en dat is een rijkdom. Ik zou iedereen aanraden om bij Albert een coachsessie aan te vragen. Twijfel je nog? Bel hem en stel jouw vragen. Uitstellen is zonde (naar mijn bescheiden mening).
Chantal

Angst voor dieren

Angst voor dieren Twee van mijn kinderen zijn bij Albert geweest voor een coachingsgesprek. De ene in verband met angst voor honden, de ander voor muizen. Na 1 gesprek zag ik een duidelijke verbetering. Mijn zoon met angst voor honden was nog geen half uur na het gesprek buiten aan het spelen waarbij een enorm grote hond voorbijkwam. Ik stond in de keuken te kijken wat er gebeurde en tot mijn verrassing liep hij niet weg, maar ging de hond aaien. Ik wist niet wat ik zag! Ook bij mijn dochter is een duidelijke verandering te zien. De angst voor muizen is weg. Ik kan iedereen met angsten aanraden een keer met Albert te gaan praten. Het is een rustige, aardige man die op praktische wijze snel resultaten weet te bereiken.
Marjanka

Treinangst

Ik ben bij Albert gekomen, omdat ik angst had om met de trein te reizen. Dit beperkte mij enorm in mijn leven. Na gepraat te hebben, kwam er gelijk een praktijkoefening: De trein in. Dit was echt heel spannend maar met de rustige en goede begeleiding van Albert ging het uiteindelijk heel goed. Zelfs zo goed, dat ik binnen de kortste keren een baan had gevonden waar ik met de trein naar toe kon! Albert geeft unieke technieken mee en mocht ik maar denken last te krijgen, kon ik dit makkelijk ombuigen waardoor de spanning direct wegging. Nu ben ik helemaal van de angst af. Top! Het heeft mij veel vrijheid gebracht. Albert is een praktische en nuchtere man bij wie ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ik raad hem dan ook van harte aan!
Natasha

Onzekerheid

Wat spannend, voor het eerst onder hypnose gaan. Nadat ik het wel regelmatig op televisie had gezien, heb ik nooit de behoefte gevoeld om het zelf te ondergaan. Komt ook doordat ze op televisie de mensen vaak hele rare dingen laten doen. Dat zet hypnose niet echt in een positief daglicht, erg jammer. Nu Albert mij het vertrouwen gaf en de kans bood om onder hypnose te gaan, durfde ik het wel aan. Albert heeft een mooie rustige ruimte en is zelf de rust zelve. Hij zorgt ervoor dat je jeop je gemak voelt en zal ook niets doen dat je niet wilt of waar je je onprettig bij voelt. Hij vraagt meerdere malen of je er klaar voor bent en of het nog goed voelt. De hypnose heb ik als bijzonder en ontspannen ervaren. Er komen situaties naar voren waar je emotioneel mee zit, maar door die gelijk met Albert te bespreken kun je ze aanpakken en dat geeft een goed gevoel. Ook na de hypnose had ik een opgelucht en prettig gevoel. Ik heb voor mijzelf een aantal doelen die ik aan wil pakken en ga daar mee aan de gang. Ik voel me erg goed door de sessie. Ik ben gelijk de volgende dag na de sessie begonnen met sporten. Ging eerst totaal niet en nu ging dit wel heel goed. Wat ik ook heel bijzonder vind nadat ik bij Albert ben geweest is dat ik geen gemis van mijn ouders meer heb gevoeld. Ik maak mij er niet meer druk om. Het is goed. Rust in mijn hoofd! Mijn advies is: Heb je bepaalde angsten of zit je in een vicieuze cirkel waar je niet uitkomt, geef jezelf esessies bij Albert cadeau!
Shirley

Claustrofobie

Claustrofobie Ik ben heel blij dat ik bij Albert ben geweest. Ik was als de dood voor gesloten ruimtes. Je begrijpt dat een lift voor mij geen optie was en dat de trap de enige weg was. Leuk als je 18 bent, maar vervelend als je de 60 bent gepasseerd. Gelukkig hoeft dit niet meer. Ik ga nu makkelijk met de lift en draai de deur van het toilet op slot. Mijn ervaring met Albert was top. Hij stelt je heel snel op je gemak. Achteraf vond ik het zelfs raar dat je alles vertelt, zodanig dat de tranen flink over mijn wangen biggelden. Maar mooi! Ik ben zo blij dat ik gegaan ben!
Jos

Onzekerheid

Ik heb de sessie als heel bijzonder en prettig beschouwd. Ik ging erheen met het idee van ik laat het allemaal over mij heen komen en ik stel mij hiervoor open. Wat ik heel bijzonder vond is hoeveel mijn lichaam kan vertellen, zonder dat ik er controle over uitvoer. Vooral toen jij leeftijden opnoemde en dat ik bij bepaalde levensfase met mijn lichaam naar voren ging , het klopte ook allemaal!! De hypnose vond ik echt heel bijzonder. Op dat moment voelde ik mij zo rustig. Ik vond het zo apart dat mijn hoofd in het begin zwaar was en naar beneden ging en ik tranen voelde lopen. En toen ik aan een fijne plek moest denken mijn hoofd zelf weer omhoog ging en ik een bepaalde rust voelde. En toen ik het pad voor het huis vrij moest maken, ik boosheid voelde en “zag” dat ik een boom met flink wat woede aan het omhakken was. En dat mijn wijsvinger uit zichzelf bewoog en hiermee aangaf dat de weg vrij was. En binnen in het huis was ik als 11jarige. Ik zag niet echt mijzelf, maar ik wist wel dat er iets was wat verdriet had en erg onzeker was. Het was een fijn gevoel om haar te omhelzen. Het was voor mij lastig om mijn ogen weer open te doen. Daarna voelde ik zo’n rust over mij heenkomen en die rust voel ik nog steeds. De stem in mij hoofd probeer ik iedere keer een ander toontje te geven of ik probeer het weg te zetten. Het geven van een ander stemmetje lukt mij aardig en daar moet ik ook wel om lachen. Ik heb nu ook mijzelf een uitdaging gegeven op het werk (organiseren van een jubileumfeest) en ik ga ervan uit dat ik het goed ga regelen en dat het mij lukt. Het stemmetje die normaal tegen mij zou zeggen “dit kun je niet”, heb ik nog niet gehoord en dat is al zo’n vooruitgang! Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring. Ik heb er veel van geleerd. Het helpt mij zeker om mijn zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe stappen te nemen in mijn leven. Ik weet zeker dat heel wat mensen hier baat bij zullen hebben. Ik heb het ook aan veel mensen verteld en die vinden het allemaal ook heel bijzonder. Ook heb ik tegen mijn moeder gezegd dat het ook wel wat voor haar is, dat dit haar kan helpen bij haar vliegangst. Nogmaals heel erg bedankt en ik zou het zeker nog eens willen ervaren.
Jolanda

Perfectionisme

De coachingsessies zijn erg waardevol voor mij geweest. Door de prettige sfeer, de veelzijdige en praktische tips en hulpmiddelen vanuit allerlei kennishoeken, is Albert een meester in het verzorgen van persoonlijk maatwerk. Ik heb hier nog dagelijks veel steun aan en het heeft me een stuk verder gebracht in mijn persoonlijke groei, zelfkennis en vooral ook het bewust zijn van veel zaken en hoe hiermee om te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!
Hans

Hypergevoeligheid voor kleding

Onze dochter heeft het moeilijk met labels in kleding, naden in sokken en bepaalde stoffen. Door het e.e.a. te bespreken, benoemen, om-denken en hypnose is het van 99% een moeilijke situatie verbeterd naar 10% . Dag bij dag worden tips en technieken toegepast. Stoffen worden beter verdragen (zoniet verdragen) en ze heeft nu zelfs 3 weken aaneengesloten een ketting en armband om. Ook frustratie naar anderen is hiermee weg. Fantastische ontwikkeling. Dankjewel!
Sanne

Perfectionisme

Perfectionisme Vaak is perfectionisme je ergste vijand. Met zelfreflectie en het bespreken van verleden, danwel niet verwerkte emoties, ‘herprogrammering’ en hypnose zijn er aantoonbaar gewoontes en houding veranderd! Heerlijk. Verhelderend en toepasbaar in het dagelijks leven. Hypnose was een mooie en bijzondere ervaring. Dank je wel!
Karina
Onze zoon vond het te spannend om ergens te gaan logeren en ging daarom maar liever niet. Ook op kamp gaan en daar slapen ging niet; het was te spannend. Albert heeft hem gecoacht en sindsdien heeft hij al regelmatig gelogeerd bij anderen én is hij op voetbalkamp gegaan. Geweldig! Dit hadden we veel eerder moeten doen en wij raden iedereen aan om bij Albert een coachsessie te ervaren. Albert kan met zijn methodes veel bereiken in een korte tijd.
Yorick

Op zoek naar zichzelf

Allereerst wil ik voor de duidelijkheid aangeven dat ik niet door Albert gevraagd ben om een referentie te schrijven, maar dat ik dit zelf heb aangeboden. In de keren dat Albert en ik mekaar hebben gezien en gesproken, heeft hij indruk op me gemaakt en veel voor me betekend. Dit wilde ik hem zwart-op-wit laten weten, met de mogelijkheid om dit te delen voor eventuele geïnteresseerden. Eigenlijk per toeval kwam ik via-via met Albert in contact. Al gauw merkte ik dat Albert een zeer vriendelijk en toegankelijk persoon is, wat mij bijna het gevoel gaf alsof ik met een wijze vriend aan het praten was door wie ik me direct begrepen voelde. Vol energie ben ik toen vertrokken en ik zag het als een leerzame ervaring en ontmoeting. Toen ik later vastliep in mijzelf, wat veel mensen overkomt gedurende hun leven, had ik behoefte aan een fijn iemand wiens hulp ik in kon roepen. Wel een therapeut, maar iemand die toch op een ontspannen/informele manier werkt. Een formeel en langdurig traject zag ik niet zitten, maar ik had wel behoefte aan een onafhankelijk persoon om mee te praten. Iemand die mij begreep, die niet alleen ‘klinisch’ praat, maar die ook vol in het leven staat. Iemand die iets voor mij kon betekenen en die onafhankelijk was. Eigenlijk een kruising tussen een goede vriend, een therapeut en een coach. En dat is dan ook precies hoe ik Albert zou omschrijven! Op een professionele manier creëert hij een hele informele sfeer waarbij ik mezelf onveroordeeld “bloot” durfde te geven. Ik overwon schaamte en angst en alleen dat betekende al heel veel voor mij! Zonder dingen af te zwakken, wist Albert zware onderwerpen te nuanceren. Iets dat helpt om je te laten beseffen dat sommige “zware” of heftige dingen als minder heftig ervaren kunnen worden. Soms door simpelweg de lading ergens vanaf te halen en je er anders naar te laten kijken. Met behulp van bepaalde therapeutische technieken was hij in staat om mij zelf te leren dingen anders te gaan zien, voelen en ervaren. Albert heeft me niet alleen “therapeutisch” geholpen, maar ook als mens interesse in me getoond, wat m’n zelfvertrouwen erg goed heeft gedaan. De rust en het vertrouwen dat hij uitstraalde, heeft aanstekelijk gewerkt. Ook wanneer ik wel eens sceptisch ergens tegenover stond! Het feit dat ik dit eerlijk tegen hem kon zeggen, wat hij waardeerde, gaf ruimte. Ik heb geleerd conflicten te zien als leerpunten en heb het besef gekregen dat falen niet bestaat. Nuanceren, relativeren en bewust kiezen hebben mij op een andere manier in de wereld doen staan. Albert is, kortom, een energieke en enorm toegankelijke therapeut/coach/vriend, die jou met persoonlijke passie iets wilt bijbrengen en je tegelijkertijd laat voelen dat je een gelijke bent. Geen ongemakkelijke of ongelijke “client-therapeut”-relatie, niets van dat, gewoon als mensen onder mekaar. Op dit moment zie ik Albert als een inspiratiebron en ben ik blij dat ik met hem in contact ben gekomen. Ik ben aan het doen wat ik wil en waar ik in geloof. Mijn “onzekerheden” zijn er gelukkig nog, maar mijn angsten niet. Mijn vertrouwen is gegroeid en ik doe met passie en lef wat ik wil. Door op een rustigere en vriendelijkere manier naar mezelf te kijken, ben ik ook in de omgang en eerlijkheid naar anderen gegroeid. Iets wat heel veel rust en geluk brengt!
Thijs

© All Rights Reserved 2020