Veel gestelde vragen

Jouw investering?

Wat mij betreft gaat het om de oplossing, het resultaat. Ik werk in de regel dan ook niet met een factuur per bezoek. Ik werk met één pakket. We gaan voor langere tijd met elkaar aan de slag. Stap voor stap naar een nieuwe jij!


Dit pakket is zo waardevol dat ik weet dat ik je probleem oplos. Ik zal net zo lang doorgaan tot het ook opgelost is. Voel bij jezelf of je het waard bent om die verandering aan te gaan. Tijdens een telefoongesprek leg ik de werkwijze uit en de investering. 

Hoeveel sessies?

Ik wil dat de client zo snel mogelijk zelfredzaam is. Meestal duurt het slecht 6 sessies om van de paniek, angst, trauma of onzekerheid af te komen. Hoe eerder je klaar bent met de sessies, des te eerder kun je weer de draad oppakken. Daarnaast kun je me altijd bellen om raad. Ik ben er voor jou. Als kanttekening wil ik wel meegeven dat je eigen inzet zeer bepalend is. De verandering moet je zien als het trainen van een spier. Dus oefenen wat je leert en toepassen. ***

Als het nu echt niet werkt?

Als er na 1x geen verandering is, dan geven we elkaar de hand en stort ik het geld terug. Dit is uniek en dit doe ik omdat ik 100% achter mijn methode sta. Wel zal het zo moeten zijn dat je er zelf ook alles aan hebt gedaan. Ik werk niet met een toverstaf.

Is het gevaarlijk wat je doet?

Nee, zeker niet. Sterker nog, ik ga met jou werken naar een manier van denken en leven dat juist een natuurlijke staat is. Zonder medicijnen.

Is het gevaarlijk wat je doet?

Nee, zeker niet. Sterker nog, ik ga met jou werken naar een manier van denken en leven dat juist een natuurlijke staat is. Zonder medicijnen.

Hoe ver van tevoren kan ik mijn sessie annuleren?

Tot 24 uur van tevoren kun je kosteloos annuleren. Wanneer dit binnen 12 uur van tevoren gebeurt, betaal je €95,00.

Wordt er hypnose toegepast?

Ja, maar dit gaat in overleg met jou. In het geval dat je dit echt niet wenst, passen we een andere methode toe. Tijdlijn therapie, Havening, EFT, Sedona, Matrix of NLP werken allemaal zonder hypnose en zij zijn ook zeer effectief. Er wordt altijd een methode gebruikt die past bij jou.

Wat is nu eigenlijk hypnose?

Hypnose ervaar je zelf meerdere keren per dag. Rij je auto? Dat ben je vaak in een hypnotische toestand. Lees je een boek? Ook dan ben je in trance. Hypnose is een staat van ontspanning met daarbij een gerichte focus. Omdat je relaxt bent en je bewuste even afgeleid is, kan er gecommuniceerd worden met je onbewuste. Daar is de verandering nodig. Hypnose zul je ervaren als zeer ontspannen en aangenaam.

Zijn andere coaches net zo effectief?

Er zijn een hoop coaches, maar ik heb tot op heden nog niemand ontmoet of via via gehoord die zo effectief is met het wegnemen van angsten / fobieën (wil natuurlijk niet zeggen dat die er niet zijn :-)).

Maakt het uit hoe lang je het probleem hebt?

Voor mij maakt het niet uit of je het net hebt of al vele jaren. We merken met dezelfde succesvolle aanpak. Bij een computer kun je dezelfde handelingen verrichten bij een file die al 10 jaar is opgeslagen of pas net. Hetzelfde is dat bij je brein gegevens.

Kun je met elke angst langskomen?

Wanneer je problemen hebt met amygdala gerelateerde klachten, dan kun je langskomen. Het is raadzaam om eerst even te bellen en te overleggen.

 

*** Overleg eerst met mij wat er precies scheelt en of je al onder behandeling bent bij een psycholoog, psychiater of ander behandelend arts. Ik wil helpen, maar zeker niet tegen het advies in gaan van je huidige behandelaar. Daarnaast gaan we samen ook op zoek of er een goede klik is tussen jou en mij.

© All Rights Reserved 2020