Stop angst, paniek en burn-out (albert)

Angst blokkeert!

“Overwin je angst vandaag, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien.”

Na 18 jaar kan ik je geruststellen: “Ook jij zult van je angst, paniek en onzekerheid afkomen. Ik geef je de tools en begeleid je.”

Nieuwe kansen

Het is de bedoeling om een kleine positieve invalshoek van het internet te zijn voor mensen die een zoektocht zijn gestart om van oude trauma’s of blokkades af te komen. Weer prettig te kunnen leven en nieuwe kansen te zien.

Simpel gezegd, dat is iedereen die beter wil worden, het beter wil doen en meer wil bereiken in zijn persoonlijke en professionele leven.

Wat ik geloof

Ik geloof dat velen van ons aspecten van ons leven leven, dat ver beneden hun potentieel is. Onze standaard lijkt wel of we onszelf tekort willen doen! Hoewel we een aantal geweldige dingen bereiken, is er nog zoveel meer dat we kunnen. Op zeer jonge leeftijd verlaten we ons eerste psychologische adres – thuis. Het heeft vele namen – perfect, aanwezig zijn en blij om er een paar te noemen. 

Terwijl we groeien en hard werken om erbij te horen, verhuizen we naar ons tweede psychologische adres en worden we iemand die we “helaas niet diep van binnen” zijn. Hoe verder we hiervan weggaan, hoe meer we het contact verliezen met waar we echt toe in staat zijn. Het resultaat is een ongelukkig leven. Al te vaak gaat dit gepaard met Angst en Onzekerheid.

Mijn Visie

Vele jaren geleden, tijdens een executive opleiding die ik deed, werd ik aangemoedigd om diep na te denken over hoe ik de wereld wilde dienen. Om duidelijk te maken wat voor mij echt belangrijk is en hoe ik me wilde laten zien. Uit dat proces kwam mijn persoonlijke visie naar voren en werd uitgekristalliseerd. Het vat het grote ‘waarom’ samen achter wat ik dagelijks doe, voor mezelf en voor anderen. Het is de maatstaf waaraan ik elke actie meet die ik op een bepaalde dag onderneem, zowel persoonlijk als professioneel. Ik dacht dat het geen slechte zaak zou zijn om het hier met je te delen. 

Nu kun je me verantwoordelijk houden om de meest authentieke versie van mezelf te zijn. Volgens mijn visie was het goed om mensen op een energieke en diepgaande manier te inspireren en motiveren tot een betere actie naar persoonlijke groei. Daarnaast angst en onzekerheid weg te nemen die de rem zijn op jouw groei naar beter.

Kies een datum en maak een belafspraak

Mijn Missie

Om zoveel mogelijk gemotiveerde doeners en meedenkers te helpen een betere versie te worden. Als het goed is weet jij dat jij gemotiveerd bent. Herinner altijd dat dat wat je bent altijd al goed genoeg is. Werken aan beter kan altijd.

Mijn Waarden

Liefde: de oplossing voor elk probleem is liefde. Liefde voor jezelf en de ander. 

Energie: energie drijft mij en deze gaat nooit verloren. 

Connectie: samen bereiken we meer dan één. Ik kom graag in contact om meer van je te weten

Humor: geen dag geleefd zonder lach. Een oprechte lach heelt. 

Wat ik leuk vind en liever niet doe

Hou ik van

Mijn prachtige familie, reizen, komedie, imiteren, mijn kinderen, zand tussen mijn tenen, slapen, onbevreesd zijn, avocado’s, voetbal, golf, hockey, management boeken, persoonlijke groei boeken, een goed gesprek, schrijven en nieuwe trainingen ontwerpen, diepe en betekenisvolle gesprekken, de natuur – kusjes en knuffels van mijn kinderen en lief, lekker eten, lekker glas wijn, iedereen met een open mind. 

Hou ik niet van

Mensen die de wereld gebruiken als afvalbak, kleingeestigheid, sigarettenrook, files, wekkers, mensen die heel hard praten op hun mobiele telefoon op openbare plaatsen, oorlog, haat, drammers, het woord kan niet, in verse poep of kauwgom trappen, ongelijkheid, bumperkleven, e-mail spam, wreedheid, mensen die opzettelijk hun botten kraken, en mijn steeds tragere stofwisseling.

Ik blijf mens

Sir Winston Churchill zei ooit dat je best doen niet genoeg is. Doe het juiste, zei hij. Herhaal dit en je zult groeien. Doe het heel vaak en je wordt er meester in. We kennen allemaal de uitspraak: Oefening baart kunst, of zoals de Engelsen zeggen: “Practise is the mother of all skills”. 

Ik ben zelf heel leergierig en streef ernaar om het juiste te doen. Zo veel mogelijk technieken meester maken en deze op het goede moment inzetten. Maar toch blijf ik ook maar mens en zal ik niet op alle vragen een antwoord hebben. 

Desalniettemin geloof ik dat ik voor jou zo veel zal betekenen dat het je leven kan en zal veranderen. Tenminste dat is mijn horizon en daar mag je op vertrouwen.

© All Rights Reserved 2020