Hé krachtige aanpakker

Stop nu je angst, paniek en onzekerheid MEt nlp & havening

Ruim oude trauma's voorgoed op

Heb Jij Last Van Stress, Angst En Paniek Door Oude Trauma's? HAVENING HT Gecombineerd Met NLP Haalt Deze Oude Trauma's Razendsnel Weg. Leer nu de NLP-HT methode

Als voorbeeld even het verhaal van Els:

 

Els ervaarde angst en paniek. Ze kwam bij mij niet met een echt een reden waarom dit ontstaan zou zijn. Ze gaf juist aan het niet te weten. Wel werd ze gek van die angst om de angst. De onzekerheid waar en wanneer het zou opkomen. 

 

Via een vriendin hoorde ze van NLP-HT (NLP gecombineerd Havening G) en is het gaan toepassen. 

Ze is nu 6 maanden verder en kan zich niet voorstellen dat dit zo snel zou werken. Weer een leven in ontspannen en kansen.

 

Een leven zonder angst

Mijn naam is Albert Buschgens en mag ik je vragen om een leven zonder stress eens voor te stellen?

Lukt dat? Misschien niet eens. Maar hoe zou het zijn om weer die rust te voelen. Weer gemotiveerd te zijn om echt actie te ondernemen?

Ik weet trouwens niet of je voor jezelf hier bent, of dat je iemand anders helpt. Maar als het om angst, paniek, onzekerheid of trauma’s gaat, weet ik waarom je hulp zoekt. Angst en paniek zijn vreselijk!  Nog erger is de angst voor de angst.

Dus als jij nog geen stressvrij leven kunt voorstellen, snap ik dat. Voor mij was het eerst ook lastig om een leven zonder angst en paniek voor te stellen.

Mijn eerste paniekaanval gebeurde in 2000. Zomaar… uit het niets.

Ik reed ontspannen, dat dacht ik althans, naar mijn werk en ineens paniek in de auto. Daar begon het. Maar al snel kreeg ik ook paniekaanvallen op vele andere plekken. Ik was niet meer mezelf. Dat snapte ik niet en daarom ging ik op onderzoek uit.

 

Als ingenieur wil je verklaringen. Ik vond de juiste technieken, technieken die ook jij NU kunt en wilt leren. Want ik ga er vanuit dat jij weer ontspannen wilt leven en alle alle uitdagingen recht in het gezicht aankijken.

Ik stel direct maar een paar vragen om zeker te weten of je hier goed zit. Want als we ergens op focussen, laat het dan op het juiste zijn.

 

 • Hou jij van heldere eenvoudige oplossingen?
 • Ben jij niet iemand die in problemen blijft hangen, maar verder wilt?
 • Ben jij iemand die niet weet waar de stress vandaan komt, maar toch een oplossing wilt?
 • Ben jij opzoek naar het vrij zijn van stress?
 • Of gewoon de dag onbezorgd en zonder gepieker doorkomen?
 • Of leven zonder dat je angst hebt voor paniek?
 • Ben jij ook, net als ik, iemand die weet dat het op te lossen en en weer een fijne voor zich ziet.

 

Wanneer je deze vragen met JA beantwoord hebt dat zit je goed. Je kunt dus stressvrij zijn, zonder gepieker en zonder angst. Weer leven, los van oude trauma’s.

Krachtig in je werk

Sterk-in-werk _ wegmetjeangstcoach

Volledig chill

Chill _ wegmetjeangstcoach

Vol energie

vol energie _ wegmetjeangstcoach

Wat is het geheim dat je angsten verdwenen? De NLP-HT methode

Het zijn specifieke NLP technieken gecombineerd met HAVENING: De NLP-HT methode.

 

Het nare met angst en paniek is dat het komt wanneer het komt. Geen pijl op te trekken en dat maakt het zo stressvol. Je wilt je namelijk helemaal niet gespannen voelen bij een vergadering, presentatie of gewoon een gesprek, maar toch gebeurt het. 

 

Zelf vind je deze aanvallen enorm belachelijk, want je bent meestal met mensen die vaak kent. Ik kan je geruststellen; jij bent niet de enige. Dagelijks komen clienten met gelijke klachten in mijn praktijk en gelukkig weten ze met de hulp van mijn technieken de rust te hervinden.

 

Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP (Neuro Linguïstisch programmeren) practitioner en master ben ik al van 2008 en trainer sinds 2015. Van NLP weten we hoe enorm effectief het is. Daarnaast ben ik dol op de eenvoud ervan. Iedereen begrijpt het en krijgt direct nieuwe inzichten waar het nog meer toe te passen is, dus niet alleen op de trauma of angst waarvoor ze kwamen. Bij mij blijft NLP dus altijd deel voor een snelle, eenvoudige en blijvende oplossing.

 

NLP wordt ook vaak gezien als hypnose met je ogen open. Bij hypnose wil je de brein frequentie laag hebben: Alfa. Echter, hoe lager des te meer je in contact komt met je onbewuste om deze te veranderen naar beter. Om nu eenvoudig naar een lagere frequentie te gaan en je uitkomsten nog meer te verbeteren kun je de Havening Techniek (vanaf nu HT) integreren.

 

HT is een liefdevolle techniek die je kunt laten toepassen door een ander, of je doet het zelf. In deze cursus leer je precies hoe het toe te passen om het maximale effect te krijgen. Dus het razendsnel wegnemen van jouw problemen, zodat jij weer die rust hebt om aan je eigen leven te bouwen.

 

Deze HT techniek gebruik ik nu een aantal jaar (ik was in Nederland de eerste gecertificeerde Havening practitioner) en het is werkelijk een wondermiddel. Mijn cliënten zijn razend enthousiast en merken altijd direct het positieve en blijvende effect.

Ervaring van Esther uit Enschede

Bedankt voor deze cursus NLP met HT die ik heerlijk op mijn eigen tempo heb kunnen uitvoeren.

Ik heb er ontzettend veel aan. Waar ik bij mijn vorige therapieën ministapjes maakte, maak ik nu ineens sprongen. 

Het is echt een geweldige mooie techniek. 

 

Gek dat er weinig informatie over deze techniek te vinden is. Niet eens een boek. Ik ben daarom zo blij dat jij er een cursus van gemaakt hebt. 

 

Jouw cursus geeft heel duidelijk uitleg over waar de oefening voor is, hoe je het moet gebruiken. 

Heel verhelderend en ook duidelijk zijn de voorbeeldfilmpjes bij elke oefening. Bedankt voor zowel de training als voor de begeleiding.

 

Groetjes, 

Esther (Enschede)

Ik zet Havening al vanaf 2016 in

Vanaf 2007 help ik mensen om van angsten af te komen en een krachtige MINDSET te creëren. Mij gaat het erom dat je weer een krachtige mindset krijgt. Dat je oplossingen ziet. Dat je eenvoudig leert denken. Maar onbewuste blokkades stoppen jou hiervan. Blokkades als angsten, fobieën, trauma’s en onzekerheid. Allemaal problemen die we veelal in onze jeugd zijn opgelopen. Onherstelbaar? NEE!

 

Ik weet dat iedereen eerst naar de dokter gaat. Wanneer jouw klacht aanhoudt, dan mag je ontstress medicatie gebruiken. Vaak met een doorverwijzing naar een psycholoog. Hier mag je lijsten gaan invullen. Veel vragen die je mag beantwoorden (en het liefst dagelijks jezelf analyseren) … de meeste had je jezelf allang gesteld. 

De technieken die ik gebruik halen de oorzaak weg.

Gebruiken zij de technieken die ik gebruik? Nee! Waarom niet? Staat niet in de protocol lijsten waar zij zich aan moeten houden. 

Ik gebruik deze technieken wel, omdat ze werken en onschadelijk zijn. Deze technieken gaan aan de slag met de oorzaak van het probleem. Dat doen medicijnen niet, want die werken alleen aan het effect van je probleem. 

 

Dus ik gebruik een aantal zeer effectieve technieken en in 2016 kwam ik in aanraking met Havening.

Simpele basis die iedereen kan leren

Vanaf de eerste dag, en dat is dus alweer 7 jaar geleden, ging ik deze techniek met anderen delen. 

Delen in mijn praktijk tijdens bijna elke behandeling, en nu ook via de cursus. Nu kan iedereen dit leren in haar of zijn eigen tijd en op elk moment. 

 

Het mooie aan NLP-HT is dat het kinderlijk eenvoudig is. Je kunt het alleen doen. Een sessie kost je dan slechts 10 minuten. Daarnaast kun je ook anderen helpen, bijvoorbeeld je partner of kinderen. 

 

Het zou zo mooi zijn als ook jij deel uitmaakt van een groeiende groep mensen die oude angsten, trauma’s of fobieën wegnemen met een veilige techniek, in plaats van medicatie.  

 

De videobeelden die ik destijds zag tijdens de opleiding spraken voor zichzelf. Mensen met hevige trauma’s en angsten raakten als sneeuw voor de zon hun problemen kwijt. Ik meldde me voor de opleiding en voor ik het wist vloog ik naar Spanje. Een week lang training en heel veel waardevolle technieken rijker. Wat een rijkdom en wat fijn dat ik ook op deze manier mensen kan helpen.

Denk je eens in...

Wat ik al eerder schreef: “Ik weet wat je meemaakt als het om angst en paniek gaat. Ik heb er zelf mee rondgelopen en mezelf honderden vragen gesteld.

 

 • Wat als dit blijft, wat voor vader kan ik dan zijn?
 • Hoeveel last bezorg ik mijn gezin?
 • Wil mijn vrouw nog wel bij me blijven?
 • Kan ik mijn werk nog wel doen?
 • Kan ik nog wel reizen voor mijn werk?
 • Hoeveel erger kan dit worden?
 • Ik zal toch niet aan de anti depressiva moeten? Echt niet!
 • Enzovoort… het hield niet op.

 

Nu, jaren later, ben ik zo blij dat ik mezelf al die technieken geleerd heb en volmondig kan zeggen dat ik 100% ontspannen leef. Alles kan doen waar ik zin in heb, zonder dat er een stemmetje mij een andere kant op wilt jagen. Dat is zo’n fijn gevoel.

We leven tussen de twee uitersten van pijn en plezier. Pijn wil je vermijden en plezier bereiken. Elk label (angst, paniek, onrust, stress, enz.) is een sensatie in je lijf. Wanneer die sensatie weg is genomen, is je blokkade weg. Daar help ik je bij.

Hè??? Hoe dan??

Even een kort verhaal: Dit gebeurde bij mijn eerste klant (Iemand die paniekaanvallen had en steeds meer angst voor de angst kreeg). 

 

Ik vertelde haar over mijn nieuwe techniek en of zij dit ook wilde. Ze keek me wat argwanend aan, maar stond me toe om het te toe te passen. Ik vroeg haar een eenvoudige, maar toch storend “iets” te nemen dat haar geregeld angsten bracht. 

 

Ze wist wel iets. Ik vroeg haar hoe erg het was op een schaal van 0-10. Waarbij 0 een ei bakken is (als jij dat ook makkelijk vindt 😉 en 10 ongelooflijk erg. Ze gaf aan dat het 6 á 7 was. Ik startte de NLP-HT 

 

Na ongeveer 5 minuten vroeg ik om weer een cijfer tussen 0-10 te geven. Stomverbaasd en met een lach op haar gezicht zei ze dat het weg was. Ze reageerde met: “Hè??? Hoe dan??”

Ik coach al vanaf 2007

Mensen helpen vind ik geweldig. Hoe fijn is het als ik weer een client heb kunnen helpen om weer volop van het leven te genieten. Om te kunnen helpen heb ik heel wat opleidingen gedaan. Zo ben ik:

 

 • NLP Practitioner, Master en Trainer
 • Havening Practitioner
 • Hypnose therapeut
 • Gediplomeerd Hypnotherapeut
 • Enneagram trainer
 • EFT practitioner
 • Matrix Energetics Practitioner
 • Energy Code Practitioner
 • Kwantum Healing practitioner
 • en zo kan ik nog wel doorgaan.

 

In zeker 95% van de gevallen worden mijn cliënten zo bewust dat ze met de technieken die ik ze leer weer helemaal vrij worden van de problemen die er speelden.  De kracht is het kunnen combineren van technieken. De leerling wordt de meester.

Ik weet wat jij meemaakt

Ik heb best een onrustige jeugd meegemaakt. Toen ik 6 was kreeg mijn vader te horen dat er een tumor was gevonden in zijn hersenen. Een zware operatie volgde. 

 

Daarna was niets meer hetzelfde en zul je begrijpen dat dit z’n invloed heeft gehad op ons gezin en het opgroeien als jonge knul. Op mijn 12de overlijdt mijn vader aan een dubbele hersenbloeding. 

 

Ik weet niet wat dit allemaal met me gedaan heeft en of dit de reden was dat ik op mijn 42ste paniekaanvallen kreeg. Nooit verwacht. Ze kwamen voor mij echt uit het niets. 

 

Op mijn 42 had ik een goed lopend bedrijf met 50 medewerkers en vestigingen in het buitenland. Ik werkte hard, reisde veel voor mijn bedrijf en leefde voor de zaak. 

 

Maar het leek wel of ik moest presteren. Voor wie? Misschien nog voor mijn vader die zo jong stierf en een groot gemis was. Wilde ik nog die erkenning?

 

Ik ben dus net 42 en rij op de N11 bij Alphen aan den Rijn. En plots trekt er een voor mij onbekende kracht aan mijn stuur. Ik word wazig, zweet, krijg hartkloppingen….. PANIEK.

 

Met bibberende knieën kom ik op de zaak aan. Ik kende mezelf niet als dat angstige vogeltje achter mijn bureau.  

De angst voor de angst

Ik wilde mezelf, de dag na mijn ervaring op de N11, bij elkaar rapen en weer doorgaan. Maar de volgende dag, op dezelfde plek op de N11, gebeurde het weer. Daarna weer en op meerdere plekken en bij andere activiteiten. Het spreidde zich uit!!

 

Elke dag werd het dus een stukje erger en ik kreeg angst voor de angst. Durfde de weg niet meer op. En dat had weer grote gevolgen voor mijn gezin en bedrijf. Mijn zelfvertrouwen verdween als sneeuw voor de zon.

 

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar bij mij spookte de doemscenario’s continu door mijn hoofd. 

 

 • wat als ik niet meer kan werken?
 • wat als het bedrijf failliet gaat?
 • wat vindt mijn vrouw hiervan.
 • wil ze me nog wel?
 • wat vinden mijn vrienden?
 • hoe ziet mijn toekomst eruit?

 

Het werd een zwarte periode.

Ik moest zelf de resetknop vinden

Ik ben een eigenwijze kerel. Dat kan zo z’n voordeel en nadeel hebben. Voordeel is dat je vastberaden bent te slagen. Als nadeel kun je zeggen dat je teveel wilt en over je grenzen gaat. Wellicht is dit wel herkenbaar, toch?

 

Ik ging in eerste instantie naar mijn huisarts. Je raadt het al… “ga maar aan de kalmerende medicijnen.” 

 

 • “Uhh.. kan ik hieraan verslaafd raken, dokter?” Nou…., ja!
 • “Mag ik dan wel autorijden, dokter?” Nou….., nee!
 • “Wordt ik dan niet suf”. Zeker!
 • “Ben ik dan nog wel een goede vader voor mijn kinderen” Denk ik wel!

 

Ondanks dat  mijn dokter medicatie aanraadde nam ik het niet. Ik wilde zelf uitzoeken wat er met mij gebeurd was en waarom die paniek ontstond. 

 

Ik wilde de logica achter deze “ingewikkelde” materie weten. Wat speelt er in mijn onbewuste waardoor ik in deze toestand kwam.

 

Ik wilde helemaal niet verslaafd raken, of thuis zitten, suf zijn en al helemaal geen slechte vader zijn. Ik wilde weer mezelf zijn. 

Nu weet ik niet of jij jezelf hierin herkent. In ieder geval wel heel veel van al mijn cliënten.

Magie...

Hoi mijn naam Casandra. Mijn leven lang liep ik al met issues die mij zo enorm tegenhielden om “te leven”. Ik stond continue op de rem en dat kostte me heel veel energie. 

 

Op mijn werk kwam ik niet verder, tot ik zelfs thuis kwam te zitten. Ik was ten einde raad. Diep van binnen zat er iets mis, maar ik kon er niet bij komen. 

 

Ik nam contact op met Albert en dat was de magische knop om mezelf weer op de rails te krijgen. Ten eerst voelde ik me er heel erg op mijn gemak en gehoord. Albert vroeg of hij NLP-HT mocht toepassen om te onderzoeken of er dan iets los zou komen. 

Nou, en dat kwam er ook. Dat waar ik bewust niet bij kwam, kwam eruit. Wat een bevrijding. Na dat moment is niets meer hetzelfde, alsof er een sluier weg is en dat ik weer alles helder meemaak. 

 

Zoek jij naar eenzelfde ervaring? Wacht niet langer, het leven is daar veel te kort en waardevol voor. Dat snap ik nu zelf als beste. 

Als je iets aanleert, kun je het ook afleren

Allemaal weten we dat we niet geboren zijn met angsten, paniek, stress, depressies of PTSS. Dit is later in je leven gekomen en vaak onbewust aangeleerd of door een ernstige gebeurtenis (shock).

 

Maar wacht even…. als het aangeleerd is, kun je het ook afleren. En dit werd mijn slogan. Wat doe ik om in paniek te raken en wat kan ik veranderen waardoor het wegblijft.

 

Daarnaast onderzocht ik technieken om angsten, paniek, stress, depressies of PTSS op een diepere laag weg te nemen.

En daar was ineens de Havening techniek

En daar was ineens een techniek die ik niet kende: HAVENING. Hier wilde ik alles over weten en vloog naar Spanje om het daar te leren. Deed alle verplichtingen en werd de eerste gecertifieerde practitioner in Nederland.

 

Ik ging er flink mee aan de slag. Ook bij mijzelf. Op eenvoudige manier pel je laagje voor laagje af. Je voelt je steeds vrijer en krachtiger.

 

Je haalt namelijk niet alleen de trauma of angst weg, maar je krijgt er ook nog meer zelfvertrouwen bij. Heerlijke bijkomstigheid, toch?

Jeetje wat heeft dit veel gebracht. Ik ben nog steeds eigenwijs en ga voor kansen, maar ontspannen en genietend. Dat gun ik jou ook. 

 

 • Dus niks suf zijn, maar opgewekt.
 • Niet verslaafd aan medicijnen, maar helder van geest en proactief.
 • Niks liggend op de bank, maar in de auto en zaken doen of met de familie weg.
 • Niks afwezige vader of moeder, maar een actieve liefdevolle aanwezige papa of mama.

 

En wat wil jij? Wil jij net als ik weer die rust in je hoofd en klaar zijn met het gepieker, de angst en paniek? Wil jij ook weer vooruitkijken en richten op een heldere, fijne en frisse toekomst? Een toekomst die vol mogelijkheden zit? Mogelijkheden die nu zichtbaar worden en niet verstopt zijn onder alle negativiteit? De keuze is nu aan jou.

Havening Mindsetpower

Dr. Ruden - de ontwikkelaar

Dr. Ruden is een Neurowetenschapper die de Havening Techniek ontwikkeld heeft. In eerste instantie was hij “geïnteresseerd” in EFT. Een oude, Oosterse, techniek om de energie in je meridiaan banen te laten stromen. 

 

Hij was in eerste instantie helemaal niet positief geïnteresseerd. Hij vermoedde zelf dat het onzin was, totdat hij ontdekte dat het werkte. 

 

Wat maakte nu dat dit werkte? Hij ging op onderzoek uit.

 

 • Hoe wordt een trauma vastgezet?
 • Wat is er voor nodig deze weer vrij te maken. 
 • Waar in het brein gebeurt dit?
 • Welke processen vinden er plaats?

 

Een heel technisch spel en een lange zoektocht. Zijn oplossing is de Havening Techniek (Terug naar een veilige haven). De techniek is zowel geweldig als eenvoudig. Bijna te eenvoudig om waar te zijn.

 

Mijn jarenlange NLP expertise wilde ik ook inzetten met Havening. Twee krachtpatsers bij elkaar. Zo ontstond de NLP-HT cursus en die is nu ook voor jou beschikbaar. 

 

Zoals je zult begrijpen is deze digitale cursus een fractie in prijs in vergelijking met wat ik er allemaal in heb geïnvesteerd. 

 

Het verhaal van Janet

Mijn naam is Janet en schrijf dit verhaal omdat ik wil dat meer mensen dit moeten weten. Vanaf mijn pubertijd loopt ik af en aan bij psychologen, omdat ik steeds vastloop. 


Het zijn waarschijnlijk diepliggende trauma’s, want de psychologen konden er niet bij komen. Met praten lukte het niet, dus de medicijnen werden voorgesteld.


Ik heb dus weleens antidepressiva gebruikt, maar dit hielp niet. Ik werd wel rustiger (de bijwerkingen vertel ik even niet), maar de angst bleef als een deken boven me hangen. 


Bij Albert kwam ik via via. Een vriendin vertelde haar ervaring en dus dacht ik laat ik het ook maar eens proberen.

Mijn eerste gedachte bij Albert was – “we hebben het niet over problemen maar over eventuele  oplossingen. Albert vroeg mij of er een specifieke gebeurtenis was die mij negatief raakte. Dat was geen probleem, want daar had ik er meer dan genoeg van 😉


Albert zei: “Oké Janet, ik stel zo een paar vragen en daarna vraag ik jouw verbeeldingskracht te gebruiken”. Ik deed wat hij mij vroeg en voor ik het wist (binnen 5 minuten) vroeg hij om weer eens aan dat nare moment te denken. Maar het was weg! Dat was voor mij heel vreemd.


Nu komt het interessante. Ik zei dat ik niet altijd wist waar het vandaan kwam. Dat was dus geen probleem. Hij paste de techniek aan en ook nu was de verandering te merken. Zonder dat ik wist waar de angst echt vandaan kwam kon ik niet meer bij het gevoel komen. Heerlijk.


Omdat NLP-HT een techniek is die ik ook zelf thuis kan doen,  kan ik steeds momenten van angst of onrust wegnemen. VOORGOED! Het kwam niet meer terug.


Ik ben mijn vriendin echt dankbaar dat zij mij die tip over deze techniek heeft gegeven. Vandaar dat ik deze doorgeef.

Janet.

Jij bent uniek

Ik vind het heerlijk om te ontwerpen. In mijn vorige beroep deed ik dat met fysieke producten. Nu doe ik dit met mentale uitdagingen.

 

Jij bent uniek. Er is ook geen specifieke oplossing die voor iedereen geldt. Vandaar dat ik samen met jou een oplossing creëer die voor jou het best werkt. En ook waarmee jijzelf het best werkt. 

 

Het gaat erom dat jij zelfredzaam wordt en niet afhankelijk van een chemisch pilletje waarvan je niet weet wat het precies doet. Ook wil ik dat je zonder mij jezelf in de beste versie van jezelf kunt brengen. Waar je ook bent en met wie je ook bent.

 

Deze cursus heb ik ook zo gemaakt dat jij eenvoudig de oefening kunt volgen en voor jezelf in te zetten. 

Jij bent uniek

De online cursus HT – NLP bestaat uit 11 modules. Elke module heeft een introductie video waarin exact wordt verteld waar je de bepaalde techniek inzet. Daarnaast krijg je een instructie MP3 waarin ik verdiepende uitleg geef gecombineerd met een meditatie.

 

Module 1, Introductie HT
– Een duidelijke uitleg over de Techniek en hoe deze in te zetten.

 

Module 2, Start
– Video uitleg met oefeningen.
– Verdere uitleg met unieke meditatie.

 

Module 2, Gebeurtenis HT – NLP
– Met deze module haal je moeiteloos oude trauma’s en angsten weg.
– Video uitleg met oefeningen.
– Verdere uitleg met unieke meditatie.

 

Module 3, Val door HT – NLP (€ 29,70)
– Met deze module haal je moeiteloos oude trauma’s en angsten weg, ook al weet je de gebeurtenis niet.
– Video uitleg met oefeningen.
– Verdere uitleg met unieke meditatie.

 

Module 4, Krachtige zinnen HT – NLP (€ 29,70)
Nadat je een van de bovenstaande technieken klaar bent, kun je jouw brein veerkrachtiger maken door deze techniek in te zetten.

 

Module 5, Wat Als Zinnen HT – NLP (€ 29,70)
Een vervolg op module 4 zijn de “Wat Als” zinnen. Een nog verdere boost voor je brein.

 

Module 6, Tijdlijn Verleden HT – NLP (€ 29,70)
Alles zit opgeslagen op je tijdlijn. Gebruik deze techniek om je tijdlijn te schonen.

 

Module 7, Tijdlijn Toekomst HT – NLP (€ 29,70)
Vaak zijn we onzeker over onze toekomst. Deze techniek zorgt ervoor dat je een zorgeloze toekomst creëert. 

 

Module 8, Stop negatieve overtuigingen met NLP-HT  (€ 29,70)
We zitten bomvol overtuigingen, maar sommige dienen ons niet meer. Haal nu eenvoudig negatieve overtuigingen weg. 

 

Module 9, Zwart-wit techniek om je tijdlijn op te schonen (€ 29,70)
De Zwart Wit methode van NLP is een van de krachtigste technieken om complete herinneringen van trauma naar ontspannen te werken. Het nog leuk ook.

 

Module 10, Gevoel omdraai techniek om direct je negatieve spanning weg te nemen en een positieve te installeren (€ 29,70)
Wil jij op de plek waar je staat je nare emotie inwisselen voor een goede? Deze module helpt daar bij.

 

Module 11, De Dome techniek (€ 29,70)
Een heerlijke meditatieve heling voor je chakra en aura.

11 unieke modules

Deze 11 modules verkoop ik voor een stuk lagere prijs dan mijn eigen investering van destijds. Jij bespaart veel, omdat je nu zelf op elk moment NLP-HT kunt toepassing.

 

Jij krijgt deze aanbieding omdat jij interesse hebt getoond in mijn eBook en waarschijnlijk actie zult ondernemen om zelf persoonlijk te groeien.

 

 

Natuurlijk kun je later op mijn site deze cursus ook bestellen, maar dan betaal je de normale prijs en mis je de bonussen. Dat zou jammer zijn, toch?

 

 

Daarnaast wil ik je nu al meegeven dat je 7 dagen GRATIS met de cursus kunt werken en als het je niet bevalt kun je je investering terugvragen. Geen probleem.

 

 

Er zijn standaard dus 11 modules. Als ik deze modules los zou verkopen is dat ruim €300,00. 

 

Maar jij krijgt ook als BONUS de online cursus “Stop Belemmerende Overtuigingen”. Deze cursus sluit aan bij de cursus NLP-HT.

 

 

Onze overtuigingen geven je energie of houden je tegen. Het is dus belangrijk om belemmerende overtuigingen weg te nemen. Deze cursus helpt jou stap voor stap om deze negatieve overtuigingen te elimineren. 

 

Dit betekent dat je blokkades oplost. wanneer de blokkade weg is, is de weg vrij om verder te groeien en kansen te pakken in plaats van ze te vermijden. 

 

Wat betekent dat voor jouw toekomst op persoonlijk gebied, werk, gezin of relatie?

 

 

De cursus Stop Belemmerende Overtuigingen verkoop ik voor €97,00. Dus NLP-HT plus Stop Belemmerende Overtuigingen is totaal €373,70. Maar jij betaalt dat niet. 

Samenvattend

Je krijgt:

 • Module 1, Introductie NLP-HT €29,70
 • Module 2, START, maar hoe?
 • Module 2, Gebeurtenis NLP-HT 
 • Module 3, Val Door NLP-HT voor €29,70
 • Module 4, Krachtige Zinnen NLP-HT voor €29,70
 • Module 5, Wat Als NLP-HT voor €29,70
 • Module 6, Tijdlijn V-NLP-HT voor €29,70
 • Module 7, Tijdlijn T-NLP-HT voor €29,70
 • Module 8, Stop BS met NLP-HT voor €29,70
 • Module 9, Zwart Wit techniek met NLP-HT voor €29,70
 • Module 10, Emotie eliminatie met NLP-HT voor €29,70
 • Module 11, Meditatieve Dome met NLP-HT voor €29,70

 

Online cursus Stop Belemmerende Overtuigingen voor €97,00

Beide cursussen zijn twee jaar op elk moment te bekijken.

 

Totaal prijs: € 394, (niet voor jou hoor – lees even verder)

 

Bedenk verder nog de voordelen die er zijn met online werken:

 

 • geen reistijd
 • je leert waar je wilt
 • je leert wanneer je wilt
 • je kunt het anderen leren
 • je kunt het herhalen zo vaak je wilt

 

Ik investeerde meer dan €2.500,00 in deze cursus en dit was me volledig waard. Maar dat hoef jij niet te doen. Naast de investering van €2.500,00 moest ik ook 30 cliënten behandelen met Havening en hier rapporten van maken en naar de Havening Organisatie sturen om mijn Practitioner Certificaat te krijgen. Deze investering van 30 Havening uren met cliënten en nog 15 uur administratie is ook gelijk aan € 3.750,00.

 

Dus in totaal investeerde ik €6.250,00 om het ook jou te leren. 

 

Ik hoop dat jij er snel bij wilt zijn om deze cursus te starten. Niet voor €6.250,00 natuurlijk wat ik het gedaan. Ook niet voor €3000,00 en ook niet voor de €394,00. Wat het 100% waard is.

 

Nee… als jij NU beslist dan krijg je dit voor slechts €297,00 (Als jij je hebt ingeschreven via een Ebook download op mijn site, dan heb je een couponcode gekregen. Deze is 100,00 waard. Je koopt dan twee cursussen voor slechts €197,00. Mis dit niet)

Garantie

Ga gewoon 7 dagen ontspannen aan de slag met beide cursussen. Bevalt het niet, stuur je één mailtje en je krijgt je hele investering terug. Er worden geen vragen gesteld.

 

Weet dat het wel alleen nu kan en dat deze online cursus alleen hier te koop is. Een unieke kans dus.

Met liefde in elkaar gezet

Mensen helpen is mijn passie. Of je nu in mijn praktijk komt of een online cursus koopt zul je dit voelen. Lees de ervaring van Lisenka

**************

Vanaf de eerste afspraak bij Albert voelde ik me vertrouwd. Hij is rustig, positief en open. Albert heeft me geleerd dat ik zelf een keus heb hoe ik me wil voelen, dat je je gedachten niet hoeft te geloven en hoe ik een andere betekenis aan gebeurtenissen kan geven. Hij gebruikt diverse technieken die hij je ook aanleert zodat je ze in de toekomst kunt blijven toepassen. Albert luistert naar je. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik eerlijk kon vertellen wat mijn ‘problemen’ waren. Maar hij focust op de oplossing. Albert voelt als een coach, mentor, therapeut en vriend. Ik zou hem zeker aanbevelen als je handvaten voor positieve veranderingen in je leven zoekt.

************

Kijk dit krijg je allemaal

Om jouw angst, paniek of trauma weg te nemen is NLP-HT de oplossing. Naast dat je probleem weggaat, krijg je ook meer zelfvertrouwen, een krachtige zelfbeeld en kom je beter voor jezelf op. Al deze positieve eigenschappen hepen je om meer uit je toekomst te halen en gelukkiger te leven.

 

Dus dit hele pakket niet voor €6.250,00, maar voor slecht een fractie hiervan: €197,00. Dat is nog geen €0,54 per dag. Je krijgt er twee volwaardige cursussen voor. 

 

Neem nu actie voordat het weg is.

 

Er is geen enkel risico, omdat je de 7 dagen – niet goed geld terug – garantie hebt.

 

Als jij tot hier bent gekomen dan:

          + weet je dat je dit wilt
          + dan heb je een vertrouwd gevoel
          + dan geloof je wat de recensies schreven
          + dat je geen geen spijt zult hebben
          + dat deze kans pakken gewoon een “must “ is

 

Bedankt voor het lezen van deze aanbeveling en waarvan ik hoop dat je deze koopt. Wanneer niet, dan wens ik je heel veel succes en wellicht kan ik een andere keer jou helpen met iets anders. 

 

Hoe vaak lig jij piekerend wakker? Hoe vaak denk jij dat je tekortschiet? Welke gedachten voeden jouw brein? Wanneer ben je er klaar voor om dit te keren?Blijf ervan bewust dat je tijd nooit meer terugkrijgt. Besteed het goed en met de beste versie van jezelf.

PS1. Je winst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Neem dit nog even door. Als je nu koopt:

 

    – Je spaart een hoop uit
     – Je krijgt extra waarde als je nu besteld (plus de 100,00 korting met de couponcode NLP-HT)
     – Er is de garantie
     – Er is bewijs dat het werkt
     – Omdat het eenvoudig te doen is, geef het een kans
     – Als je voelt en denkt dat je dit wilt, is het logisch dat je er nu voor kiest
     – Klik en koop nu

PPS1. Je verlies

Als je dit niet koopt? Wat dan?

 

          + Blijft alles dan hetzelfde?
                 “ Steeds de angst
                 “ Het gepieker
                 “ Negatief zelfbeeld
                 “ Angstige toekomst


          + Wordt het erger?
                 “ Deze kans gaat voorbij
                 “ Straks geeft je meer geld uit aan andere middelen
                 “ Nog meer twijfelen aan jezelf


          + Laat dit jou niet gebeuren
                 “ Neem nu actie, er is altijd nog de garantie
                 “ Zorg dat je geen spijt krijgt als het later duurder is of weg

 

          + KLIK en koop het nu – Je weet…je hebt garantie 

Ik wens je een mooi leven

We hebben vaak het gevoel dat we nog enorm lang hebben op deze aarde, maar je weet niet wanneer je je laatste adem uitblaast. Het kan zomaar de laatste zijn.

 

Leef alsof het je laatste dag is, maar dan wel in ontspanning en bliss. Zorg dat elke dag een feestje is. Neem die verantwoordelijkheid in eigen hand. 

 

Jij kunt dit! Mocht je adviezen, dan kun je altijd bij mij terecht.

 

Liefs, Albert

 

© All Rights Reserved 2020